JUL HOS MIG

 
 
EFTER ÄNNU EN HELG PÅ JOBBET är man riktigt inspirerad att sätta upp sina julgrejer. Jag vet att det är tidigt, men nästa helg är det första advent och eftersom vi inte kommer befinna oss i Svergie över julen så tänker jag faktiskt tjuvstarta på mysandet! Sagt och gjort, nu ligger jag i sängen och tittar på mina fina julstjärnor i fönstren, pga balkongbygget kan jag inte tända den ena, men det gör inte så mycket, de är fina i alla fall!
 
Köpte till och med hyacinter på ICA nu på vägen hem, precis som mamma brukar göra, en av varje färg. En för brorsan, en för syrran och en för mig. Mysig tradition som förhoppningsvis snart slår ut och sprider en underbar doft av jul i min lilla lägenhet.
 
 
//Kes

TIDEN GÅR SÅ FORT, NÄR MAN HAR KUL!

 
 
NOVEMBER rullar på som bara den. Idag har jag haft ännu en sån där maxad dag som jag älskar. Började med att åka på möte hos Founders Alliance för att diskutera vår entreprenörsdag som jag startade upp i våras, nu ska vi med nya krafter och ny inspiration ge oss i kast med detta igen och tog därför med mina två headhuntade entreprenörstvillingar dit för ett mycket motiverande möte. Därefter blev vi bjudna till ett annat kontor av en entreprenör som också hade varit och hälsat på hos FA, slutade med att vi fick en rundtur på hans kontor och träffade en som tidigare pluggat på Södertörn och nu jobbade för honom. Slutade med att han erbjöd mig en praktikplats om jag ville!

Därefter blev det bråttom att ta sig till skolan, men pendeln strejkade och av en slump fick jag syn på en klasskompis som också var på väg till skolan. Detta slutade med att vi åkte hem till henne i telefonplan och tog bilen till skolan, right on time!
 
Men den här dagen bjöd inte på en lugn stund kan jag lova, efter föreläsning i Organisationsteori fick jag gå in i rollen som filmstjärna. Vi skulle nämligen spela in en promotionfilm till valet av nya styrelsen till föreningen, ack vad tiden går fort när man har roligt!
 
Sen drog jag och min kära ordförande till IKEA för att shoppa till vårt nya förråd och nya klubb. Vi var sjukt effektiva, men det tar ju alltid sin tid att handla på IKEA, men sent om siders kunde vi lasta av allt i klubben med lite hjälp av folk som hängde på onsdagspubben. Sagt och gjort, sen var vi klara med vårt dagsverke, gick till pubben för att inse att de stängt baren, men blev lite häng med retorikerna i alla fall! Mys!
 
 
N u   b l i r   d e t   t i l l   a t t    l ä g g a   s i g ,   n a t t i   n a t t i . . .
 
 
//Kes

RSS 2.0