FASHION ART CREATE AWESOME
EFTER EN LÅNG DAG I SKOLAN,
drog jag och min fina kille och hans vän till stan för att köpa lite t-shirts för att prova en designide vi gått och grunnat på. Hittade ett sjukt ballt Mexikanskt tyg och sen var vi igång i källaren och klippte, nålade, passade och sydde för glatta livet. Kanske kan bli något? Vad tycker ni om vår design?


//Kes

MAKE IT!
JAG ÄR SÅ SJUKT SUGEN PÅ ATT PYSSLA!
Vill bli klar med alla dessa arbeten och uppsatser nu med det samma! Känner att den här sommaren ska jag låta kreativiteten flöda! Designa kläder, måla, inreda och bygga! Whoopa, längtar till friheten!


//Kes

DRÖMMER OM SOMMAR
DET ÄR MORGON, sitter och skriver på en uppgift. Borde börja göra mig i ordning och äta frukost. Vill inte slita mig från sängen och datorn. Nu är det inte långt kvar av mitt första år som student på högskola. Måste säga att det har gått så sjukt fort, varit otroligt lärorikt och inspirerande. Funderar lite lätt på var jag kommer vara om två år till, med tanke på hur mycket jag har utvecklats på bara dessa tio månader.


M e n   f r u k o s t   v a r   d e t   v a ?   E l l e r   h u r   . . .//Kes

STUDY HARD
IBLAND ÄR DET INTE SÅ DUMT ATT VARA STUDENT! Speciellt inte dagar som denna då man får hänga med bästa vännerna och plugga hela dagen. Äta glass i solen och bara ha det bra. Älskar våren! Man inser nästa inte att det är dags att gå och lägga sig redan..


//Kes

RSS 2.0