VASASTADEN
Åh, jag är en sucker för gamla lägenheter, denna från 1887 är sannerligen en pärla! Högt i tak, fantastiska stuckaturer och ordentliga trägolv.


//Kes

NYA ÄVENTYR
Det händer så mycket i mitt liv just nu, nya äventyr skymtar bakom varje hörn. Allt går i varandra och det tycks aldrig riktigt lugna ner sig. Jag har så svårt att säga nej, jag måste verkligen bli bättre på det. Öva öva öva, men man vill ju inte missa något! Man vill inte vara trist, man vill vara behjälplig, till lags och finnas till. Men ibland måste man sätta prio på sig själv också. Öva öva öva...


//Kes

CASUAL HAIR DO
Dagens inspo, lite casual sådär, ska göra grupparbete inför seminariet. Enkätstudien rullar vidare...


//Kes

WHEN I GET SAD, I STOP BEING SAD AND BE AWESOME INSTEAD!

Bra riktlinjer i livet, tack Barney!//Kes

DESIGNKLASSIKER I NY TAPPNING!
Såhär har man valt att inreda ett helth-care housing for schizophrenics
i Tyskland. Intressant val av klassiker så som Ägget fåtöljen av Arne Jacobsen och Eamesstolarna i vitt och svart. Älskar de naturliga inslagen, stubbarna är sjukt fina som bord! Färgskalan känns också väldigt fräsch! Tänk om våra sjukhus var lite mer såhär, då kanske till och med jag skulle gå dit och göra en hälsoundersökning!


//Kes

ACNE
Habegär! Den där blusen och de där byxorna!! Nice! Fääärg!


//Kes

IF I COULD TURN OFF MY HEAD...
Har så mycket tankar i huvudet att jag inte alls kan koncentrera mig, nu måååste jag läsa lite!


//Kes

STORAGE PERFECTION
I mitt lilla pyttebadrum har det varit lite kaos av saker den senaste tiden. Allt som använts hela tiden har legat på golvet eller på toaletten, ej så praktiskt.. Hittade dock denna lilla trådbackslösning på Granit och den passar verkligen precis in!! Exakt svaret på mitt behov! Lättillgängligt och lättöverskådat men ändå ordning på torpet!


//Kes

DIY: SPRAY PAINTED CUTLERY
Så fint! Gillar verkligen utrycket av att lägga en så "modern" färg på något som andas av svunnen tid så som gamla bestick. Loppis here I come!


//Kes

A GUY AND A GIRL CAN BE FRIENDS
//Kes

PANCAKES WITH KES
ÄNTLIGEN HAR JAG INTERNET I LÄGENHETEN!! Firar detta med att visa er dagens lunch. Tänka sig, Kesen lagar mat! Riktigt goda pannkakor med mormors hemmagjorda äppelsylt! Fint som snus!

Med detta tackar jag för en grym dag, SVERIGE VANN MOT HOLLAND MED 3-2!! HEEEELT SJUKT!!


//Kes

NU GÅR LASSET TILL ASPUDDEN!
//Kes

RSS 2.0