DREAMING
Flyktiga tankar om sol, ljus och värme.


//Kes

FOCUS
Lyssnar på så mycket bättre och njuter av Lenas alla fantastiska låtar. Försöker skriva klart mitt referat, tal är jättekul att skriva, man kan va lite lustig och få till fina formuleringar men detta var inte min grej alltså. Skriver om Interkulturella möten, vilket i och för sig är ett sjukt intressant ämne, men tänk om jag fick analysera artikeln istället, det hade varit något!


//Kes

CLEAR MY HEAD


Foto: Kes, Nikon D80
35.0 mm f/1.8


Behövde lite frisk luft så jag trog på mig varma jackan och tog med gluggen på en promenad i ett regnigt Aspudden. Jag har verkligen längtat efter att ta några minuter och bara gå runt och fota. Men livet går lite fort ibland. Att fota är som att tala ett språk, man måste verkligen hålla sina kunskaper uppe, kändes som jag knappt kände igen min kära kamera, men ett par bilder blev det i alla fall. Nu blir det till att hårdplugga resten av kvällen. Over and out!


//Kes

DON'T WAIST YOUR TIME
Den där katten spänner verkligen ögonen i en! Nu är det dags att börja skriva på mitt nästa tal! Som tur är kommer syster yster förbi snart och hjälper mig med the finishing touches. Mitt förra tal gick by the way superbra, läraren trodde helt på min roll jag spelade och kunde inte för sitt liv förstå att detta var mitt första riktiga tal jag någonsin hållit. Man kan väl säga att jag plockat upp lite retoriska skills det senaste året...

//Kes

LA MAISON DES CENTRALIENS - MARTN MARGIELA
Ett nytt designhotell i Paris av Martin Margiela.
Mycket läcker lampa, jag typ dog en sekund! Snyyyyggt och kreativt arbete med ny teknik! Gillas! Läs mer på La Maison des Centraliens.


//Kes

PURPLE HAIR
Lila hår? Går så lagom bra med sofistikerade ekonomlooken...


//Kes

BLUE SHELFS
Blev faktiskt lite kär i den där bokhyllan,
tänk om jag skulle kunna bygga en sådan någonstans här hemma... Urläckert!


//Kes

ISABEL LUCAS BY MAX DOYLE


Isabel Lucas by Max Doyle for Vogue Australia December 2011Har inte haft en sekund
över till mode de senaste veckorna, så sjukt härligt att bara få ett par timmar till att strosa i affärer och läsa modebloggar. Terapi!


//Kes

RSS 2.0