Oct. 24, 2012

 
 
 

FULLT UPP men har äntligen någon slags kontroll på allt. Känner för tillfället en inte frid som inte infunnit sig på ett bra tag. Tentabeskedet i måndags, grupparbetet i Design Management, idag var jag med på mitt första FUM med kåren, tränade ordentligt med Vicky igår och imorgon blir det en tur till Ikea för att spana på grejor till klubben. Allt går bra nu. Det är mycket, men okey om man säger så.


//Kes

 
 
 

LAMPOR SOM LYSER UPP I MÖRKRET

Foto: Sköna Hem
 
 
LAMPOR I LÄCKRA KULÖRER ljusar alltid upp tillvaron när mörkret lägger sig över oss här i norr. Kom ihåg att man behöver många olika ljuskällor, det är nyckeln till en mysig stämning.
 
 
Kes
 

AUSTRALIAN VIBES

 
 
LÄNGTAR SOM BARA DEN TILL VINTERNS RESA TILL AUSTRALIEN, vill ha härliga klänningar med bohemiska vibbar på mig, funderar som bara den på rätt klänning för brölloppet!
 
 
//Kes
 

MODERN SCANDINAVIAN ARCHITECTURE

 
 
DÖR NÅGOT UTAV ATT SE DESSA BILDER, det här är sååå 2012 vad det gäller inredning! HOT! Just nu ligger detta hus till salu av Fantastic Frank. Lägg märke till färgval, mixen av möbler och material. Så sinnes läckert!
 
//Kes

PÅ AUKTION

 
1. VILSTOL, efter Le Corbusier, "LC4", skinnsklädsel 2. FÅTÖLJER, 1 par, "Cinema", Gunilla Allard för Lammhults, svart skinn 3. KARMSTOL, "LC1", efter Le Corbusier, formgivna 1928, kromad stålram, rygg och sits och armstöd i skinn 4. LJUSSTAKE, för tre ljus, "Vänskapsknuten", Svenskt Tenn, mässing 5. JOSEF FRANK, couch, Svenskt Tenn, modellnummer 775, klädd i zebrarandigt tyg 6. JOSEF FRANK, vägglampetter, 1 par, Svenskt Tenn, modellnummer 2389, mässing
 
 
JAG ÄLSKAR VINTAGE, här kommer dagens urval av läckerheter som man kan fynda för tillfället på Stockholm Stadsauktion. Jag säger bara djurprints, mässing och läder. Riktigt hett just nu!
 
 
//Kes
 

MAGIC

 
 
DEN HÄR BILDEN bara sög tag i mig, berörde mig. Har äntligen en lugn helg utan mycket plugg och jobb så jag unnar mig en härlig kväll med bloggar och serier. Sååå länge sedan! Har kollat alla nya avsnitt av Hart of Dixie och nu ger jag mig i kast med Dowton Abbey, så otroligt romantiskt!!
 
 
//Kes

MY FALL

 
 
LITE BLANDAT FRÅN VARDAGEN, studier och fest präglar helt klart livet som student!
 
 
//Kes

VACKERT

 
 
Så enkelt och effektfullt, ska jag helt klart testa i sommar!
 
 
//Kes
 

RSS 2.0