LIFE IS BEAUTIFUL
Har hittat en jättefin lägenhet i Aspudden, nu hoppas jag som tusan att ingen annan också faller lika hårt som jag. It's war!


//Kes

ADELE - ROLLING IN THE DEEP
Känner att den här låten är så nu. Grym!


//Kes

ALINA BAIKOVA BY NICOLE BENTLY


Alina Baikova by Nicole Bently får Vogue Australia March 2011


Jag jublar fortfarande över dessa bilder! Helt fantastiska! Färgerna och mönstren är en fröjd för ögat och lika så miljöerna. Åh, jag älskar fortfarande detta skarpt. Tyckte de förtjänade att bli publicerade igen, förra gången såg ni dem på EdsvikenF.


//Kes

INTO THE WILD


Foto: Lus / Assisten: Gås / Modell & Redigering: KesFick lust att gå igenom bilderna från Torpet och hittade ett par till som jag tycke var fina. Lite egotripp på detta, men jag är väldigt nöjd med bilderna från vår lilla promenad runt sjön.


//Kes

BRYNJA JÓNBJARNARDÓTTIR BY TOBY KNOTT


Brynja Jónbjarnardóttir by Toby Knott


Romantiskt och sött som socker! Älskar vintagevibbarna! Fjädrar, rosor, färgerna och ser ni lampan i sista bilden!? Så fin!


//Kes

MARLONE HORST BY GUY AROCH - FREE PEOPLE AUGUST 2011


Marlones Horst by Guy Aroch for Free People August 2011


Äventyren i Venedig fortsätter. Älskar Italien. Skulle väldigt gärna åka till denna mystiska och romantiska stad. Gärna med en garderob som består av Free People-kläder!


//Kes

DRÖM SÖTT


Foto: IKEAS Inspirationsblogg


Som sagt, ifall man blandar möbler från IKEA med lite annat blir det så mycket mer harmoniskt och vackert! Jisses alltså, verkligen fina miljöer från deras blogg! Rekomenderas. Älskar de romantiska sovrummen! Mys!


//Kes

SNEEK PEEK I IKEAKATALOGEN 2012
Lite blandade nyheter från det stora varuhuset i år. Tycker det känns lite platt och plastigt. När jag var yngre älskade jag IKEA, det var det bästa jag visste. Filosofin att alla ska ha råd att köpa bra möbler tycker jag visserligen är grym, men verksamheten bedrivs på bekostnaden av alla vi små andra verkare och hur kul är det att ha samma grejer som alla andra? En liten plats i hjärtat kommer nog IKEA alltid ha, bra basgrejer har de, man får helt enkelt blanda lite!


//Kes

EN DRÖM OM MARARAKESH


Foto: Decor8


Bolia har 20% REA i hela sin butik nu. Vi ligger grannar och på andra sidan väggen finns ett par ruskigt fina kelikuddar som jag gått och spanat på i månader. Ska man slå till eller ej. Dyra är de, men billigare än såhär har de aldrig varit... Just nu går min hjärna på inredningshögvarv. Kan inte tänka på något annat än att jag kanske innom snar framtid har ett eget krypin! Gud så jag längtar!


//Kes

SHABBY BUT WE LIKE IT!
Antika möbler, I love!


//Kes

ANNE VYALITSYNA & KELLAN LUTZ BY YU TSAI


Anne Vyalitsyana & Kellan Lutz by Yu Tsai for Dylan Geroge Fall 2011 Campaign DenimÄlskar miljön så mycket!
Gud vilken grymt vacker säng!! Snyyyyggt!! Tror jag behöver ett par nya jeans nu..


//Kes

TIIU KUIK BY MICHAEL FILONOW


Tiiu Kuik by Michael Filonow for Vogue Latin America August 2011Tycker Latinamerika är så spännande! Skulle verkligen vilja åka dit och resa. Naturen, historian och människorna gör mig jättenyfiken! Det här modereportaget stillar inte direkt min iver att åka dit!


//Kes

BRA START PÅ DAGEN


Foto: Kes


Efterlängtat sovmorgon. Vaknar upp lycklig och tänker på gårdagskvällen som var helt underbar. Gås är hemma igen och självfallet hängde vi på Junkis hela natten och lyssnade på grym musik, shakeade lite rumpa i köket och pratade om livet.

Gav mig ut i spåret i tegelhagsskogen och det gick förvånandsvärt bra, känner mig på hugget! Kom hem och fann att jag fått mitt lånelöfte hemskickat till mig och nu kalasar jag på bästa frukosten. Gröt med frukt och bär. Har kommit fram till kombinationen nektarin och vinbär är ypperlig till gröt. Syran i vinbäret ger liksom lite sting till den annars inte så smakfulla rätt. Try it, you'll like it!


//Kes

DON'T GIVE UP. BE BRAVE.
//Kes

SEASONS
Man får inte säga att man längtar lite efter hösten. Men jag gör faktiskt det, sjukt mycket. Tänk bara att jag kommer kunna ha min hatt jättemycket! Sen så blir det massor med nytt också, skola, en egen lya förhoppningsvis och massor av människor. Tiden går fort när man har roligt. Nu ska jag och bror dra en pizza i kvällssolen. Livet är nice!


//Kes

COLOURFULL HOME
Nu kanske inte jag skulle vilja ha ett fullt så färgstarkt hem som detta, men är det inte ganska häftigt så säg? Coolt att de valt transparanta gröna paneler som låter ljuset innifrån ljussätta fasaden då det blir mörkt. Mycket coolt må jag säga!


//Kes

LET ME ENTERTAIN YOU

Något lånat, något nött.. Vackra saker. Hittade en tjej som har samma poncho som jag från H&M Trend. Älskar den, lever i den så fort kylan tillåter. Perfekt för sensommarkvällar!


//Kes

THE FEER OF COLOUR?!
Är detta ett skämt? Tycket folk det här är the right way to live? Jag står här väldigt frågande. Ser egentligen bara den svarta sladden till lampan i fönstret.. Lampan Drops från By Rydens är dock snygg, men hade det inte varit sju resor bättre om man bröt av all denna vida nyans i nyans med något? Bara att ha valt den superläckra svarta varianten på Drops hade ju varit ett lyft i det här fallet.


//Kes

STRAND
Märks det att jag letar lägenheter eller? Hittade den här retrodrömmen med orange twist just. Snyggt så det förslår! Älskar Kartellampan i orange! Ni skulle bara veta hur jag spånar på belysning till min kommande lya. Hur ska jag kunna bestämma mig!? Sen gillar jag också att de målat pallarna i olika färger, så vill jag också göra. Hitta ett par omaka fynd på loppis och klä dem i varsin snygg kulör. Snygggt!!


//Kes

SLUSSEN

En liten liten dröm på 23kvm. Jag inser mina finansiella begränsningar, men man kan ju alltid drömma lite. En lärare sa till mig en gång "sikta mot stjärnorna så kanske du når trädtopparna", man ska inte begränsa sig, snarare se utmaningen i att nå det oövervinnerliga. Kanske man lyckas? Om inte annat kanske man får något nog så bra? Vem vet, only time will tell.

Något som är säkert är att jag skulle trivas som fisken i denna fina lägenhet från det absolut bästa århundradet. 1700-talet. Vilken pärla alltså, allt vad jag vill ha. Ett par kvadratmetrar. Ett ordentligt badrum, allt man behöver till köket och en plats för säng och matbord. Åh, den är verkligen en dröm..


//Kes

1759, IT'S HISTORY BABY!
Som vi har åkt runt och kikat på lägenheter ikväll,
hann med hela fem stycken. Alla var superfina, men en som glänste lite mer än de andra..


//Kes

GRÖNDAL

Hjälp! Jag är helt såld på denna lilla lägenhet!!


//Kes

UNREALISTIC LIVING
Nu har jag spårat på Hemnet, har kollat på samma små lägenheter i månader, men de bara försvinner så snabbt att man knappt hinner gå på visningarna. Tillät mig drömma ett slag och spanade in riktiga söderpärlor...


//Kes

MELLAN KOBBAR OCH SKÄR
Förra helgen var jag ute i skärgården i goda vänners  lag! Mobilens batteri höll bara första kvällen, men man tackar väl för det! Störtmysigt var det! Önskar att jag också hade ett hus på en ö, fantastiskt vad det är vackert där ute!


//Kes

AVANT GARDE
Let's make it a little bit personal, här är jag en vanlig dag på jobbet!


//Kes

I WANT TO FIND MY HOME
Var inne i stan en sväng efter jobbet och spanade på hus...


//Kes

HANDCUFFS
Absolutely love the handcuffs! They should be golden! The bag is truly amazing as well, would love to have one to carry my laptop!


//Kes

LET THERE BE FIRE INSIDE YOU
Look forward to new adventures! You never know what will happen in the future. Be inspired!


//Kes

WORK HARD & BE NICE TO PEOPLE
Får ta och bli dagens ledord! Nu ska jag ta cykeln till jobbet!!


//Kes

FREE PEOPLE AUGUST - BEHIND THE MASQUE


Marlones Horst & Darla Baker for free People August 2011


Tänk att jag just fingrade på en mask
idag i hobbybutiken. Tyckte det skulle vara kul att göra en, kanske man ska ställa till med klassisk maskerad? Där folk får vara prinsar och prinsessor in desguise. Could be something! Självklart är det Free People som är spot on på trenden! Vi gillar skarpt!


//Kes

GREVGATAN
Stiligt och elegant! Verkligen hotellkänsla på den här lägenheten. Lyxen dryper! Undrar om någon ens har bott här, eller ifall det är en övernattningslägenhet åt någon riktigt knösus!


//Kes

BROOKE BY GRANT YOSHINO


Brooke by Grant YoshinoFör att inte ta händelserna i förväg tycker jag vi håller tag i sommaren ett litet tag till, det gör jag gärna på det här viset! Kanske ska ta på mig hatten idag, eller nej, det blåser alldeles för mycket och jag ska som alltid cykla till jobbet! Puss på er alla!


//Kes

JESSICA HART BY SANTIAGO ESTEBAN


Jessica Hart by Santiago Esteban for Elle Spain August 2011Om jag var en kontorskvinna
skulle jag lätt se ut såhär till hösten! Glamour på hög nivå! Superläckert!


//Kes

MAKE YOUR OWN LAMP
Martha Stewart är inte dum hon, världens finuligaste skulle jag säga! Såhär gör man om man vill tillverka dessa lampor utav en tråkig rislampa!


//Kes

LIMITED EDITION 2 FRÅN IKEA
Kryddstark var helt fantastisk, dock hann jag aldrig fram och köpa den gula stolen, men vem vet, jag kanske kan hetsa mig till en matta eller ett par kuddar från den kommande kollektionen. IKEA släpper detta i oktober. Jag väntar!


//Kes

BEYONCÉ RUNS THE WORLD
Jag avgudar denna kvinna, Beyonce! Hon är helt fantastisk!! Gåshud deluxe över hela kroppen! Verkligen en stor inspirationskälla!!


//Kes

NAIL IT!!
Blev inspirerad av Elsa Billgren och målade mina naglar i varsin kulör. Tycker det blir väldigt läckert!


//Kes

I BELIEVE IN LOVE
Världen behöver kärlek en dag som denna. Skänker en tanke till mina grannar i väster. Terror gör ont, det skadar och det tär på kärleken till våra medmänniskor. Men jag tror också den kan bygga broar mellan oss.


//Kes

SISTERS OF THE BLACK MOON


Shit, vilka fantastiska bilder!! Lite voodoo-circus-gypsy över det hela! Måste skaffa mig ett par höga svarta stövlar med snörning, sjuuukt snyggt!!


//Kes

WITH A HINT OF TURQUOISE
Turkos är en slående vacker färg,
har ni sett vad snygg den är när man blandar den med gul och rosa? Mycket läckert!


//Kes

ROUGH EDGES


Foto: Sköna Hem


Totalgeekar inredning som vanligt,
ack om man hade ett torp att se om! Då skulle jag ägna sommaren åt att botanisera på auktioner och loppisar för att förse mitt lilla hus med känsla.


//Kes

PIRKY PASTELLES
Ambitiös dag, har tagit ett par kliv mot mina mål här i livet, vilket känns jättespännande! Vad är det man säger? "Även om du går långsamt, är du före dem som ligger i soffan", ligger mycket i det uttrycket.


//Kes

SAMANTHA GRADOVILLE BY BENNY HORNE


Samantha Gradoville by Benny Horne for Exit S/S 2011


Mina modevibbar hoppar i taket, så dödligt läckert!! Shabby och rost, vackra tyger och mustiga färger. Me löve! Verkligen sensommar över detta!


//Kes

IT'S ABOUT THE DETAILS
The one and only Selby levererar alltid! Mys! Jag blir så inspirerad!! Kan knappt vänta tills jag får mig ett nytt projekt!


//Kes

CAN'T I??

Bloglovin har strulat för mig, nu hoppas jag att mina vackra bilder jag vill dela med mig av dyker upp även där!


//Kes

EVEN RAINY DAYS GOT STORIES TO TELL

Regnet skvalar. Då är det riktigt mysigt att sitta inne och dricka te och läsa böcker. Har just börjat med Game of Thrones och jag är så fast redan! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som lockar mig, men spännande och helt oförutsägbart är det!


//Kes

I'M A HARD WORKING WOMAN!
Nu är det dags för lite ledighet! Ut i skärgården ska jag med ett gäng goa vänner! Längtar redan ut till salta stänk och mysiga grillkvällar!


På återseende!


//Kes

I LIKE PEOPLE WHO SMILEHave a nice day!!


//Kes

DREE HEMINGWAY & JON KORTAJARENA BY SEBASTIAN FAENADree Hemingway & Jon Kortajarena by Sebastian Faena for Vogue Turkey July 2011


Voge Turkey, kan jag få jobba hos er!?? Min favorittidning gör det igen! Gillar skarpt! Färger, sensuallism och naket! Love it!


//Kes

DIRTY, DELICIOUS, DIVINE, DANGEROUS, DEDICATED...


Last freakin party! It was awesome!! D-Day!! ;)


//Kes

CLIMB YOUR MOUNTAINS!

Found some pictures and got truly inspired. Loooove this boho-style!! Give me heat and passion!


//Kes

I FOUND MY RABBIT REINCARNATED!!Foto: The Selby


Det här är typ helt sjukt. Det är väääldigt likt min kära kanin Teddy, som dog för ett par år sedan. Åh, mitt hjärta fylls av kärlek och minnen då han var min. Nu bor han på Nya Zeeland. Nu kanske jag tar och blir buddist/hinduist av bara farten! Känns ganska skönt att se att han har det bra, han var en god vän och mycket snäll kanin. Nya Zeeland är ju typ en uppgradering av Sverige så vem vet, han kanske är på väg mot Nirvana min lille vän?


//Kes

LAETITIA CASTA BY MICHELANGELO DI BATTISTA


Laetitia Casta by Michelangelo di Battista for Elle France July 2011Jag älskar naturliga shoots! Den rödklädda nymfen liksom. Sjukt sexigt och snyggt!


//Kes

HIT THE LIGHTS


1. ROSALIE, Lyktan 2. LIAM, Eglo 3. STRAIGHT, Herstal 4. CAPTAIN, By Rydéns


Lite favoriter från butiken!


//Kes

HUGO BOSS VISITS AMSTERDAM


Eniko Mihalik, Lily Donaldson & Dree Hemingway for Hugo Boss Orange Fall 2011 Campaign


Jag blev så lycklig av de här bilderna!
Jag känner så mycket för den här staden att de här bilderna bara fyllde mig av kärlek och jag bara måste åka dit snart och hälsa på mina vänner. Vet ni vad, jag blir också lite sugen på höst. Man får inte säga så, risk att bli mördad om man gör det såhär mitt i sommaren. Men visst är det lite mysigt med höst i alla fall? Tjockare koftor, jackor och snygga stövlar. Åh, välkomnar höstmodet! Är en smula trött på alla bikinishoots nu..


//Kes

STREET STYLEÄlskar halsbandet! Åh, pyramider och trekanter är sjukt snyggt!Länga ben och midja i pastell. Vackert!Skärpet och väskan! Snyyyggt!Vilka kvinnor, jag skulle vilja hänga med dem!Skira tyger och kvällssol, åh, vad jag gillar!Linnet och byxerna skapar habegär hos mig, även klockan var sjukt snygg!! ORANGE!!


Det här är konst för mig!


Brukar inte gilla street style-bilder i vanliga fall, men i dessa fanns det ett personligt tänk som jag gillade. Folk sticker ut. Har balla accessoarer. Djärva färger. You name it! Detaljer, detaljer! Så viktigt!


//Kes

FLIGHT OF BIRDS HOUSE
Har ni sett ett ballare hus?
Shit alltså, det här gillas! På en ö i Azorerna hittar man det. Mycket inspirerande!


//Kes

LET YOUR INNER BEAUTY SHINE
Some words are better of undspoken, but most of them should be spread all over the world. Speak your story, follow your heart. Life is short.


//Kes

ANJA RUBIK BY HEDI SLIMANE


Anja Rubik by Hedi Slimane for V #72


Oh, I am a sucker for this. Soft rock, old furniture, black/white. Kontrasterna gör det hela sjukt spännande och man vill liksom veta historien bakom bilderna. Vad hände? Varför sitter Anja i den där stolen?


//Kes

KISIEL BY MATEUSZ STANKIEWICZ


Kisiel by Mateusz Stankiewicz for Elle Poland


Spännande och mycket snygg issue från Polen! Har inte fastnat för deras grejer tidigare, men det här var magsikt! Visst ser det ut som muycket mode gör just nu, boho-indian-inspirerat. Men creds för att de gjorde det bra!


//Kes

PALE DREAMS
Det här är nästan i blekaste laget, men jag gillar det i alla fall, finns mycket fina detaljer i dessa bilder. Inspiration!!! I love it! Flesta bilderna kommer faktiskt från svenska hem, som jag har snott från Hemnet när jag lägenhetssurfar. Tänk om ni känner igen er?


//Kes

ST ERIKSGATAN
24m2 av ett eget liv.
Åh, vilken liten pärla alltså, kvinnan som bor här måste ju vara stylist och antikfyndare eller något. Sjukt fint! Älskar golvet!


//Kes

MY WORK
I veckan målade jag denna tavla. Älskar som sagt citat och detta är ett väldigt känt sådant av Oscar Wilde. Vanligtvis låter jag tavlorna ligga i garderoben ett tag innan jag visar upp dem, men både Gås och Lus var med då jag målade den så den har liksom redan visats för någon så nu delar jag med mig av den till er med!


//Kes

HAPPY 4TH OF JULY!!!!
Yankee as I am, have to celebrate today! Gonna make some art!


//Kes

GOFIKA OCH BLOMMOR HOS RAPPNE


Foto: ByKes


Jag och mor tog en mycket härlig cykeltur till Rappnes och införskaffade massor med blommor och njöt av bästa maten! Ultimat dagsutflykt!


//Kes

SUMMER IN THE CITY

Bästa sommarklänningen från Indiska är på, nu ska jag gå till Rappnes och köpa blommor! Mys!


//Kes

FREE PEOPLE JULY


Ashley Smith by Alexandra Valenti for Free People July 2011You just gotta love Free People!!


//Kes

TRENDSPANING I OSLODet blev en sväng till Oslo när vi endå var så sjukt nära. Mycket trevlig stad och självklart blev det lite designspotting! Älskar kulörerna på dessa klassiska möbler/lampor! Nice!Sjukt läckra klockor! Kanske man ska ta och investera i en, har inte burit klocka sen jag tappade bort en i sanden på Mallorca, vilket var en sorglig historia. Men det är verkligen sjukt snyggt! Kan tänka mig att har man väl börjat köpa klockor kan man nog inte sluta!Djuren down under har tagit sig till norge. Sjukt fina mjukisar!Fräcka tryck!Härligt missoniinspirerade filtar i läckra färger! Mysighet på hög nivå!En enorm orange korg/väska i filt! Sjukt praktiskt!Keramik med sandkänsla, som om det vore av sten. Mycket läckert! Låt naturen komma in i hemmet!Kul med humor i vardagen. Sötaste äggkoppserien jag sett! "what came - first - the chicken - or the egg"Birdie, mateusvarning på detta, men väldigt väldigt vackert!Fina underlägg med Mumincitat! Yepp!Fin mix av skandinavisk design! Mycket kul att se allt fint som görs!Tror mycket på glaskonst. Älskar kaninen!!!


//Kes

RSS 2.0