DANCER
DAGENS INSPIRATION! Har börjat gå på Dans Fuego en gång i veckan nu, jag älskar det! Så sjukt härligt att svänga på högfterna och leva ut sina rörelser, samtidigt som man får en grym workout! Idag blir det dock ett gympapass. Så skönt det med!


//Kes

DUTCH LOVE
WANT TO MEET THE SPRING IN AMSTERDAM!


//Kes

KULINARISKT
IGÅR KVÄLL UTNYTTJADES MITT KÖK TILL MAX!
Vi lagade riktigt lyxig middag med rotsaker i ugn och fläskkottleter med bearnaissås. Till efterrätt blev det Pavlovas med lime-&passionsfruktskurd med tropiska fruker som garnering. Men det var lite bökigt då jag endast hade en plåt att tillgå och knivar som är lika slöa som en säck potatis. Nej, idag blev det en tur till ikea efter att jag blivi bjuden på riktigt smarriga våfflor i Segeltorp. Investerade också i lite nya växter då mina andra ser otroligt tråkiga ut nu. Men min första orkidée är på gång igen! (YES!!) Nu har jag kånkat hem en massa köksatteraljer som nu ska fö min tid i köket lite enklare och mer lustfylld.

V a r f ö r   s k a   l e d i g a   h e l g e r   g å   s å   f o r t ?


//Kes

GIVE ME SOME SUMMER
DAGS FÖR SOMMAREN! I förstadiet till att planera min sommar. Sommaren som vi svenskar lever för. Minnena som ska räcka hela mörka och kalla vintern. Tänk vad mycket man vill hinna med. Segla i skärgården, fira midsommar med vännerna, resa till nya platser, lata dagar utan några måsten, sitta på berget och dricka rosevin och äta gott.


//Kes

LOVELY PASTELL
SPRING IS IN THE AIR! Älskar att våren är så smått på gång. Tjuvstartar med att köpa en tulpanbukett lite då och då. Äta hallon i youghurten på morgonen och sätta på mig solglasögonen om man har en minut att i sitta ute och njuta. Idag är dock en tämligen grå dag. Men det är i alla fall fredag. Dags att rulla till skolan!


//Kes

NEW YORK KNITWEAR


ph Jack & Jil


LOVE THAT KNIT! Undrar vad det kan vara för märke på denna snygga tröja! Perfekt onsdagsoutfit!


//Kes

iPHONE BE MINE..?
VILL! Så nära att köpa en nu...


//Kes

VERONICA KLOTTANOVA BY LEO KRUMBACHER


Veronika Klottonova by Leo Krumbacher for Grazia Germany


UNDERBAR KLÄNNING! Tänk om man hade en lite större klädbudget... Ska börja spana efter en balklänning. I maj ska jag nämligen gå bal i Kalmar Slott!


//Kes


RSS 2.0